Heeft u problemen met uw computer of is uw computer kapot in Zeist? Neem dan snel contact op met PC Hulp Zeist. Wanneer uw computer kapot is in Zeist, onderzoekt PC Hulp Zeist eerst het probleem met uw computer. PC Hulp Zeist brengt altijd eerst een offerte uit alvorens de computer zal worden gerepareerd. Zo komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan nadat uw computer gemaakt is.

ranc_008

 

Wat is er kapot aan mijn computer?

Uw computer is kapot. Wat nu? Een computer bestaat uit vele onderdelen die allemaal kapot kunnen gaan. Het is bij een kapotte computer niet op voorhand aan te geven wat de exacte reden is. De computermonteur van PC Hulp Zeist zal de computer onderzoeken bij uw thuis. Wanneer wij het probleem hebben getraceerd, brengen wij een offerte bij u uit. Na goedkeuring van deze offerte, zullen wij uw computer gaan repareren.

Mijn computer is kapot. Hoelang duurt een reparatie?

Wanneer uw computer kapot  is, belt u naar PC Hulp Zeist. Wij kunnen niet op voorhand aangeven wat de exacte reparatieduur van de computer gaat zijn. Dit is afhankelijk van welk onderdeel stuk is.  PC Hulp Zeist heeft vele onderdelen op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw kapotte computer snel repareren. Wanneer uw computer kapot is, hoeft u dus nooit lange tijd zonder computer door te brengen.

Neem direct contact op

  Dit zeggen onze klanten

  PC Hulp werkt zeer snel, vakkundig en persoonlijk. De WiFi-verbinding in mijn kantoor liet te wensen over. Ook was ik toe aan een nieuwe PC en toebehoren. Dat is nu allemaal prima geregeld. Fijn om goede service in de buurt te hebben waarop je kunt vertrouwen!

  - Desiree van den Berg, Cadre B.V

  Van Rancarto een zeer snelle reactie op mijn probleem. Volgende ochtend op een nette en kundige manier. Met uitleg probleem opgelost. Zou Rancarto dan ook zeker aanbevelen voor oplossingen op IT-gebied.

  - Geert Kempers – BHVisuals

  Niet woonachtig in Zeist?

  Wij werken ook in de omliggende plaatsen van Zeist